2012. március 18., vasárnap

Könyvelhagyó Nap, 2012


Március 23-án könyvtárunk számos könyvet fog „elveszíteni” az iskola területén. Mindezt azért, mert az iskola könyvtára idén újra csatlakozik a „Veszíts el egy könyvet!” játékhoz.
Ne lepődj meg, ha ezen a pénteken „elhagyott” könyvet találsz. Szándékosan fogom elveszíteni, azzal a céllal, hogy a megtaláló elolvassa, majd maga is elveszítse, hogy aztán valaki újra megtalálhassa.
A játékba bárki bekapcsolódhat. Az elvesztésre szánt könyvbe egy „elvesztési nyilatkozatot” kell ragasztani, ami regisztráció után a veszitsel.konyvtar.hu oldalról letölthető. Szintén ezen az oldalon követhető nyomon a könyvek útja is.
Idén a szervezők egy nyereményjátékot is hirdetnek a könyvelhagyó nap köré, bízva abban, hogy így még többen csatlakoznak majd a mozgalomhoz. A feladat egyszerű:
1. Veszíts el egy könyvet a nagy könyvelhagyó napon, vagy az azt követő hétvégén (március 23-25.), és azt regisztráld a játék honlapján (http://veszitsel.konyvtar.hu/)
2. Fotózd le a frissen elveszített könyvedet
3. Töltsd fel a képet a játék Facebook oldalára (http://www.facebook.com/veszitsel) a könyv szerzőjével és címével együtt (és írhatsz élménybeszámolót is az elveszítésről, bár ez nem feltétel).
Ezt tényleg ne hagyjátok ki. A Facebookon játszók között ugyanis egy több, mint 50.000 forint értékű könyvcsomag kerül kisorsolásra az Alexandra Kiadó jóvoltából!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése